До кінця липня погода влаштує українцям різкі перепади. Про це розповіли в Українському гідрометцентрі.

Повідомляється, що 28 липня в південно-східній частині країни, місцями в західних та Житомирській областях пройдуть короткочасні дощі з грозами. Вночі в Херсонській області та в Криму місцями пройдуть значні дощі; на решті території країни опадів не очікується.

Вітер північно-східний (у північно-західній частині - переважно західний), 5-10 м/сек. Температура вночі 15-20°, вдень 27-32°, у західних областях 24-29°; в Карпатах вночі 10-15°, вдень 19-24

Погода в Україні: Український гідрометцентр

Синоптики повідомили, що, 29 липня вдень у західних та Житомирській областях, 30 липня вночі в західних і північних, вдень у більшості центральних, Сумській та прикарпатських областях пройдуть короткочасні дощі з грозами. Також можливі пориви вітру зі швидкістю 15-20 м/с; на решті території України опадів не очікується.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Погода в Україні: Український гідрометцентр

Погода в Україні: Український гідрометцентр

Крім цього синоптики очікують 31 липня в центральних, східних і південних областях, 1 серпня в Україні, крім південної частини, виникнення короткочасних дощів з грозами.

Погода в Україні: Український гідрометцентр

Температура в західних і північних областях вночі становитиме 11-16°, вдень 20-25°, на решті території країни вночі 14-19°, вдень 31 липня 27-32°, 1 серпня 22-27°.

Погода в Україні: Український гідрометцентр

Нагадаємо, що на Львівщину насувається зливи з градом.

Як повідомляв портал "Знай.uа" курорти Запоріжжя затопило по пояс.

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі після зливи діти поринають в калюжі.