Стало відомо про те, що улюблений курорт українців засипало градом по щиколотку.

Таким чином, повідомляється, що на Прикарпатті знову обрушилася негода. Жителі тільки почали відходити від сильної повені, яка накрила їх в минулому місяці, і ось, знову.

У популярному серед українців, курортному місті Яремче випав потужний дощ, який весь час супроводжувався градом. Також, він побив весь урожай місцевим жителям, що принесло їм ще більший збиток.

Місцеві жителі здивувалися і не зраділи такому сюрпризу від природи, але щедро ділилися в соціальних мережах знімками погодної витівки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

І плюс до цього всього, у суботу, 25 липня, в Івано-Франківську було оголошено штормове попередження, а також очікуються навіть грози. Є ймовірність повторних опадів у вигляді граду.

Вітер посилиться до 15-20 метрів в секунду, тому місцевим жителям рекомендовано бути обережними, і по можливості не виходити з дому.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Хмельницький залили сильні дощі. Постраждали і дороги і ринки.

Таким чином, повідомляється, що рясні опади перетворили вулиці міста Хмельницький у річки. Водіям автомобілів було дуже важко пересуватися по дорозі, так як, вони фактично пливли.

Доводилося долати місця підтоплення практично вплав.
Про це повідомляє прес-центр ДСНС в Хмельницькій області.

Нагадаємо, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.іа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.іа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.