Посеред Франківська ледь не згорів бездомний. Про це розповіли в управлінні ДСНС Івано-Франківської області.

Повідомляється, що 27 липня співробітники ДСНС ліквідували дві пожежі, які сталися вночі.

Перша пожежа сталася о 00:51 у Івано-Франківську. По вулиці Січових Стрільців загорівся покинутий будинок, в якому знаходився чоловік без постійного місця проживання.

"27 липня о 00:51 у місті Івано-Франківськ на вулиці Січових Стрільців виникла пожежа сміття і речей домашнього ужитку в житловому будинку, який тривалий час не експлуатується. На пожежі врятовано особу без постійного місця проживання. Причина виникнення пожежі встановлюється." - сказано в повідомленні ДСНС.

Друга пожежа була зафіксована о 01:26 в селі Поляниця, яке відноситься до Болехівської міської ради.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Виникла пожежа дерев'яної господарської будівлі в господарстві. Вогнем знищено будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється." - додали в повідомленні ДСНС.

Пожежні, ілюстративне фото: ДСНС Івано-Франківської області

Нагадаємо, що у Китаї з'явилося драматичне відео з камер, що показує, як три людини рятуються від вогню, після того як мінівен перекинувся на шосе.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у центрі Києва спалахнула пожежа. На місце інциденту прибули пожежники і встановили, що займання виникло на 2-му поверсі 6-поверхової будівлі в серверній.

Також, "Знай.uа" писав, що у Хмельницькій області рятувальники загасили дві пожежі, які були викликані розрядом блискавки.