На Франківщині трирічний калушанин пірнає на глибину чотири метри. Про це, в інтерв'ю для видання "Вікна" розповіли батьки хлопчика Остап і Тетяна Формуси.

Батьки зізналися, що вибрали плавання для малюка оскільки воно добре зміцнює м'язи і допомагає дитині добре розвиватися.

Марк Формус вчився плавати з шести місяців і батьки були присутні на кожному занятті. Вони зазначили, що він поступово ставав активнішим і радіснішим.

"Син почав активно працювати ногами і руками у воді і затримувати дихання перед тим, як зануритися під воду! І ще ми помітили, як змінилося тіло дитини: спина стала ширшою і м’язистішою!" - розповів батько Остап Формус.

Однак, по початку все було не так гладко і хлопчикові знадобився час, щоб досягти високого рівня плавання.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Марк Формус плаває в басейні, кадр з відео: Facebook Остап Формус

"Марк не хотів плавати і починав плакати. Не хотів іти до тренера і відмовлявся пірнати, але ми не здавалися і продовжували відвідувати тренування! У цей період тренер говорив, що робити, як виконувати вправи. Ми самі тренувалися з ним під чітким керівництвом тренера" - додала мама хлопчика Тетяна Формус.

В даний момент хлопчик самостійно може пірнати на глибину до чотирьох метрів.

Батьки зізналися, що раніше обрали плавання лише тому, що воно корисне для здоров'я. Однак зараз вони бачать, що Марк показує відмінні результати і готові підтримувати розвиток хлопчика в цьому виді спорту.

#MarkFormus #номер1 #мійсин #моягордість . Моєму синові 2️⃣роки та 9️⃣ місяців! В басейн від ходить з 6️⃣ місяців! . Надзвичайно приємно бачити, як він розвивається🤘🏻 . Марк - перша❗️ 2️⃣-х річна дитина в Акваторія , яка плавала в великому басейні, яка сама плавала на глибині 4️⃣метра❗️ . Мене, як тата, гордість та емоції за досягнення мого сина просто переповнюють! . Так тримати, синок🙌🏻 . Пишаюся тобою🤗 . Величезна подяка тренеру Yuriy Golovinskiy 🤝

Geplaatst door Ostap Formus op Woensdag 15 juli 2020

Нагадаємо, що маленькі українки показали майстер-клас ледачим комунальникам.

Як повідомляв портал "Знай.uа" розпещена коза Галя з Тернопільщини стала зіркою мережі.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві дворічний малюк накачав прес на рекорд України.