На Фейсбук-сторінці клубу "Gutsul Running Club" з'явилося повідомлення:

"Наш дорогий тренер Володимир Юрчук здобув впевнену перемогу на Kyiv Ultramarathon 2020. Але це ще не все, адже Володимир поставив рекорд траси: 100 км з часом 7 год 12 хв і середнім темпом 4:19/км. Тренер, ми пишаємося!"

Спортсмен розповів, що він вперше дебютував на дистанції 100 км.

"Я отримав багато досвіду. Посередині дистанції були проблеми зі здоров'ям. Але є такий лайф-хайк в ультрамарафонців треба обдурити свій мозок. Тобто, якщо тобі дуже важко, треба сказати собі: я зараз пробігаю 10 км, і, якщо мені не стане легше, обіцяю, що я зійду, І пробігаєш 7-10 км — все проходить і біжиться добре. Я перетерпів цей момент, і далі все вийшло добре, я навіть вийшов в лідери", — розповів Володимир Юрчук.

Володимир Юрчук покращив попередній рекорд майже на годину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві маленький киянин Владислав Зайончковський встановив рекорд України.

Дворічний малюк 56 хвилин качав прес, виконавши 430 скручувань у вправі на прес.

Юному рекордсмену лише 1 рік і 9 місяців. Малюк ще не говорить добре, але виконував вправи дуже впевнено.

На встановлення національного рекорду Владиславу знадобилися усього 56 хвилин. Під час такого хвилюючого і важливого моменту маленького рекордсмена підтримували мама, тато і два старших брата, а також журналісти, які у складні моменти аплодували Владиславу.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Тернополяни у вишиванках готуються потрапити в Книгу рекордів Гіннеса

Також портал «Знай.uа» писав, що Над головами українців сотні дронов чарівний вальс станцювали — неймовірне видовище, та ще й рекорд

Також портал «Знай.uа» писав, що Українка народила 19 дітей і поскаржилася на життя: "Важко, старію"

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw