В одному з салонів краси Коломиї 9-річний хлопчик з вадами слуху робить стрижки на професійному рівні. Детальніше про юного таланта розповідає телеканал "НТК" у своєму сюжеті.

У місті Коломия Івано-Франківської області живе 9-річний Женя, який кілька років тому втратив слух. Зараз хлопчик з важкістю сприймає інформацію через слуховий апарат, а за відсутності слуху протягом декількох років, втратив можливість нормально розмовляти.

У Коломиї 9-річний хлопчик стриже на рівні професіонала / скріншот з відео

Ще у дворічному віці мама Жені розгледіла в ньому справжній талант до перукарського мистецтва – він спочатку заплетав і стриг ляльок, а потім і своїх сестер. Через знайомих про юного таланта дізнався власник місцевого салону краси Андрій Грабчук. Він вирішив провести екскурсію по салону Жені, проте зміг розгледіти в ньому справжнє прагнення до цього мистецтва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Згодом Андрій почав проводити для 9-річного Жені безкоштовні уроки по стрижці. Вже на другому занятті хлопчик самостійно постриг свого хрещеного батька, а на наступний раз Андрій довірив в руки юного майстра свого друга.

Власник салону зазначив, що навчає людей не вперше, однак такий учень йому ще не зустрічався. Він розповів, що проблем із взаєморозумінням у них немає – хлопчик добре його розуміє. Більше того, кілька годин занять з Женею приносять йому лише позитивні емоції. Андрій вірить, що у хлопчика велике майбутнє в перукарському мистецтві.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську з даху багатоповерхового будинку пізно ввечері рятувальники знімали 10-річної дитини.

Як повідомляв портал Знай.иа в мережі показали самого старшого ветерана ОУН в Івано-Франківській області.

Також Знай.иа писав, що мешканка Франківщини відсвяткувала 100-річчя.