В Івано-Франківську призначили нового ректора Духовної семінарії. Про це розповіли на сайті Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ.

Повідомляється, що 23 липня, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин призначив на посаду ректора Івано-Франківської Духовної семінарії Йосафата протоієрея Олексія Данилюка.

Отець Олексій займає посаду Захисника подружнього вузла Митрополичого трибуналу. Також він працює викладачем Східного Канонічного Права в Івано-Франківській Академії імені Івана Златоуста і є адміністратором парафії святого Архистратига Михаїла, який розташований в селі Хом'яківці.

Крім того Олексій Данилюк здобув освіту в Папському Східному Інституті в Римі. Має науковий ступінь ліцензіат Східного Канонічного Права.

"Вітаємо нового отця-ректора і бажаємо Божого благословення на виконання поставлених обов'язків!" - написали в повідомленні Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олексій Данилюк, фото: Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ

Нагадаємо, що станом на 21 липня в Дніпропетровській області зафіксували 36 випадків захворювання коронавірусом, 29 з яких в місті Дніпро.

Як повідомляв портал "Знай.uа" московський піп виряджений в Gucci просить милостиню на ліки. Натомість він пообіцяв, що навіть якщо йому дадуть всього десять рублів, то батюшка цілий місяць буде молитися за цю людину.

Також, "Знай.uа" писав, що на Хмельниччині парафіяни змусили московського попа перейти в ПЦУ. Перше служіння в новому храмі Борисова пройшло в неділю, 19 липня.