Патрульні Франківська показали, як з врятували хлопчика, який не міг вибратися з даху багатоповерхового будинку. Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Увечері в суботу, 25 липня, патрульні отримали повідомлення про те, що на даху між будинками, на висоті 9 поверху знаходиться маленький хлопчик.

Патрульні відразу ж вирушили за місцем виклику. По прибуттю вони побачили, що на перекритті, яке з'єднує два будинки, знаходився 10-річний хлопчик.

Спільно з працівниками ОСББ поліцейські піднялися на дах будівлі і змогли успішно забрати звідти хлопчика.

"Кілька хвилин злагодженої роботи школяра і передали бабусі." - сказано в повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На щастя, дитина зовсім не постраждала і відбулася лише переляком.

Повідомлення патрульної поліції Івано-Франківської області: Facebook

До повідомлення поліцейські додали відео з камери, яка була на одному з патрульних. На ньому можна побачити, як поліцейські зайшли на дах і підійшли до перекриття, на якому знаходився хлопчик.

Порятунок хлопчика з даху, кадр з відео: Facebook Патрульна поліція Івано-Франківської області

Перекриття знаходилося нижче рівня даху і дитина не могла самостійно подолати цю висоту. Поліцейські спершу хотіли використовувати драбину, проте змогли дістати хлопчика власними силами не використовуючи додаткових пристосувань.

.

Патрульні допомогли школяру, який не міг спуститися з даху будинку Вечір суботи. Патрульні отримали повідомлення про те, що між будинками на висоті 9-го поверху знаходиться дитина. Прибувши на місце події працівники патрульної поліції спільно з працівниками ОСББ піднялися на дах будинку. На перекритті, що зєднує два будинки знаходився 10-літній хлопчина, і кликав на допомогу. Декілька хвилин злагодженої роботи і школяра передали бабусі. На щастя дитина не зазнала шодних ушкоджень. Ось як це було👇 #ifpolice #патрульнаполіція #поліціяфранківська #ПорядокЦеТи

Geplaatst door Патрульна поліція Івано-Франківської області op Zondag 26 juli 2020

Нагадаємо, що у Києві нахабна "казкарка" намагалася потрапити в чуже авто.

Як повідомляв портал "Знай.uа" львівських копів пересадили на "залізних коней".

Також, "Знай.uа" писав, що тернополянин здивував всю Україну незвичайним ім'ям.