В Івано-Франківську з даху багатоповерхового будинку пізно ввечері рятувальники знімали 10-річну дитину. Про це розповіли в управлінні з питань цивільного захисту Обласної держадміністрації.

Як зазначається, про те, що на даху висотної будівля перебуває дитина, рятувальникам повідомили свідки події близько 21:00. На місце виклику одразу ж вирушила бригада ДСНС.

Виявилося, що 10-річний хлопчик сам перебував на даху дев’ятиповерхового будинку, розташованого по вулиці Гната Хоткевича. Однак допомога рятувальної служби не знадобилася – місцеві мешканці викликали на місце події також представників правоохоронних органів, які піднялися на дах та допомогли хлопчикові спуститися до під’їзду, через горище до сходової клітки.

Наразі правоохоронці проводять бесіду із малолітнім порушником та його батьками, які неналежно доглядають за своєю дитиною.

Рятувальники нагадують, що перебування на дахах висотних будинків без дотримання правил безпеки є небезпечним для осіб будь-якого віку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині молода пара трагічно загинула перед весіллям - купили обручки і світилися від щастя, проте насолодитися життям так і не встигли...

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Польщі жорстко розправилися з 26-річною заробітчанкой - "Після сварки тягнув у будинок..."

Також «Знай.ua» писав, що Пішла з життя за два тижні до повноліття - вихованка притулку перед загибеллю скаржилася на сексуальне насильство. Незадовго до її смерті адміністрація притулку використала дівчину, щоб відволікти увагу громадськості від звинувачень керівництва у знущанні над дітьми - вона стала заявницею у справі проти учня, який скаржився на тортури.