Музикант з Прикарпаття записав пісню про калушанок. Про це розповіли в сюжеті телекомпанії "Незалежність".

Повідомляється, що музиканта звати Мирослав Капущак. Він є уродженцем села Горохлино Богородачанского району.

"На жаль, у мене в родині не було музикантів. Я перший, як говорили на селі, що неправильно народився" - розповів Мирослав Капущак.

Чоловік закінчив школу в рідному селі, після цього він поступив на навчання в освітнє училище на духовий відділ. З того моменту Калуш став для нього рідним містом, а музика — улюбленою справою життя. Мирослав все життя присвятив виступам і написанню пісень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Першу пісню під назвою "Нова сім'я" Мирослав написав ще у 80-х роках. Після цього була пісня "Навідуйтеся діти додому", яка дуже подобається його дружині.

"Моя дружина любить пісню "Навідуйтеся діти додому". Співаємо з нею часом, вона плаче, тому що там є слова, які зачіпають душу" - зізнався музикант.

На даний момент у творчій скриньці музиканта налічуються сотні композицій. У них закладено посил про рідне село і сім'ю.

При цьому Мирослав досі продовжує творити. Не так давно він випустив пісню про місто Калуш, а на днях презентував пісню під назвою "Калушанки", яку його надихнула написати внучка Іринка.

Нагадаємо, що композитора Юрія Антонова екстрено госпіталізували.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в мережі розповіли про традиції українських весіль.

Також, "Знай.uа" писав, що вусатий і волохатий Дорн "воскрес" з безодні, але втратив найцінніше.