Відома українська телеведуча Леся Нікітюк зайнялася прибиранням сміття. Про це розповіли на порталі "Нового каналу".

Повідомляється, що Леся Нікітюк, під час зйомок свого тревел-шоу "Le Маршруткка", заїхала в Карпати і вирішила показати хороший приклад українцям прибравши сміття, яке побачила в горах.

"Карпати – гарний мальовничий край, і всі його дуже люблять. Але одна з великих проблем – то, що там багато смітять. Туристи залишають сміття після себе скрізь. Викидають його з вікон машин на узбіччя. Люди не цінують таке прекрасне місце й просто знищують природу." - прокоментувала Леся Нікітюк.

Телеведуча розповіла, що разом зі знімальною командою, проїжджаючи повз красивого водоспаду, вони помітили сміття і вирішили трохи очистити територію.

"Забрали маршруткою, скільки могли. Люди, давайте цінувати природу і не залишати після себе туристичні "сюрпризи"" - додала Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Новий епізод шоу "Le Маршруткка" покажуть вже цієї осені, під час прем'єри проекту в ефірі "Нового каналу". Таким чином телеведуча хоче привернути увагу до цієї проблеми. Вона вважає, що якщо так продовжиться, то Україна перетвориться на величезне звалище.

Леся Нікітюк прибирає сміття в Карпатах, фото: ZaxidMedia

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк мало не випала з сукні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.