Шахраї зламали сторінку прикарпатського священика заради наживи. Про це отець Любомир Мандзюк повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Священик розповів, що невідомі особи отримали доступ до його сторінки, тому він попросив людей не додаватися до нього в друзі.

"Друзі, мою сторінку зламали та скопіювали мій статус. Прошу не додавайтеся до мене в друзі. Ви і так вже є друзями!!! Спасибі", - написав отець Мандзюк.

Публікація Любомира Мандзюка, скріншот: Facebook

Також він додав зображення з текстом, в якому вказав, що шахраї від його імені збирають гроші на ООС і попередив людей про небезпеку.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Друзі, Я не збираю на ОНС (АТО). Вважайте — шахраї пишуть від мого імені. Будьте обережні!" - додав священик.

Публікація Любомира Мандзюка, скріншот: Facebook

У коментарях до публікації священика, один з його підписників опублікував листування з шахраєм.

На опублікованих зображеннях можна помітити, як шахрай, прикидаючись отцем Любомиром, написав, що він нібито відправляється в зону проведення ООС і йому потрібні гроші. Після цього він сказав, що напише номер телефону, який потрібно поповнити, нібито цей номер належить українським солдатам.

Проте чоловік не повірив шахраєві, він сказав, що давно знає отця Любомира і розкрив цей обман. У відповідь шахрай надіслав повідомлення з образою і перестав відповідати.

Листування з шахраєм, коментар до публікації Любомира Мандзюка: Facebook

Листування з шахраєм, коментар до публікації Любомира Мандзюка: Facebook

Нагадаємо, що одесит приклеїв до 200-гривневій купюрі нитку і поповнив рахунок на десятки тисяч.

Як повідомляв портал "Знай.uа" гроші українців в Приват24 опинилися під прицілом шахраїв.

Також, "Знай.uа" писав, що чернівецькі в'язні розгорнули мерзенний бізнес в СІЗО.