У США китайський вірус зробив сиротою новонароджену дівчинку. Про це розповіли на порталі "Fox 9".

Повідомляється, що вагітна американка Аврора Чакон Эспанза заразилася COVID-19, після чого її госпіталізували в Північну Меморіальну Лікарню в Бруклінському центрі і підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Медики турбувалися, що дитині Аврори не вистачає кисню, тому було вирішено зробити кесарів розтин. В результаті дівчинка Андреа з'явилася на світ на 10 тижнів раніше покладеного терміну, при цьому була абсолютно здорова. Однак, на жаль, її мама вижити не змогла.

Чоловік загиблої Аврори, з яким вона прожила сім років, Хуан Дюран створив сторінку на ресурсі GoFundMe, де розповів, що у них залишилося троє дітей.

"завжди Будемо сумувати за нею" - написав Хуан Дюран.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сім'я загиблої жінки, фото: Fox 9

Чоловік розповів, що спершу вони готувалися до недовгого перебування Аврори у лікарні. Однак, коли він почув про необхідність робити кесарів розтин, то дуже занепокоївся.

Разом з тим він зазначив, що новонароджена донечка почуває себе добре. Її вага становить майже 2 кілограми.

"Вона може дихати самостійно. Вона їсть, вона посміхається, вона плаче" - написав Хуан Дюран.

Чоловік зазначив, що Аврора була сильною і люблячою жінкою. Вона ніколи не мала проблем зі здоров'ям і рідні не були готові до такої трагедії. На момент смерті їй було 35 років.

Новонароджена Андреа, фото: Fox 9

Нагадаємо, що в Україні за добу 856 нових хворих коронавірусом, 17 померло.

Як повідомляв портал "Знай.uа" дніпровські церкви атакував китайський вірус.

Також, "Знай.uа" писав, що в Бердянську популярний санаторій "захопив" китайський вірус.