У Франківську неповнолітніх дівчаток застукали за розпиванням алкогольних напоїв. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що на вулиці Мазепи місцеві жителі помітили неповнолітніх дівчаток, які зайшли з алкоголем на територію лікарні. Небайдужі громадяни одразу ж повідомили про це в муніципальну інспекцію.

Інспектори прибули на місце виклику і провели обстеження в ході якого виявили двох тринадцятирічних дівчаток, які мали при собі слабоалкогольні напої.

Затримання неповнолітніх з алкоголем, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

Після цього на місце події були викликані працівники Ювенальної превенції та патрульна поліція. Також були повідомлені і батьки дівчаток, які надали допомогу працівникам муніципальної інспекції.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

"Насправді дуже порадувала позиція батьків, які допомогли встановити який ж торговельний заклад продав алкоголь дітям. Також батьки спільно з нашими інспекторами та працівниками Ювенальної превенції прийшли в заклад щоб встановити всі обставини." - написали в повідомленні муніципальної інспекції.

На заклад, який продав дітям алкогольні напої, був складений адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП.

Публікація Муніципальної інспекції Івано-Франківська, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю. Як розповіла сусідка, мати 7-річної дівчинки вже близько тижня вживає алкогольні напої і зовсім не піклується про дитину. Горе-мати абсолютно не цікавить, де знаходиться її дочка і що з нею відбувається.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Одесою поліцейський, який повинен був повернути зниклу школярку додому, зґвалтував її. Чоловіка не затримали навіть після офіційної підозри. У Держбюро розповіли, що "вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу".

Також, "Знай.uа" писав, що 15-річна дівчина, яка зникла у Чернівцях, була знайдена поліцейськими. Після того, як правоохоронці опитали коло друзів і знайомих зниклої з'ясувалося, що дівчина гостювала у друга. Яких-небудь протиправних дій щодо неї за час відсутності не відбувалося.