На Франківщині правоохоронці затримали другого підозрюваного у смертельному побитті чоловіка.

Про це інформує пресслужба поліції Закарпатської області.

"Слідчі Тячівського відділу поліції і надалі продовжують розслідування справи щодо заподіяння 27-річному жителю села Тячівка смертельних ушкоджень. Дана подія трапилася 28 червня цього року. Тоді потерпілого 39-річний кривдник доставив додому, а вже звідти у важкому стані чоловіка доставили до реанімації, де він помер. Матері хлопця підозрюваний пояснив, що виявив його побитим біля дороги і підібрав",- написано у повідомленні.

Того ж дня поліцейським вдалося зібрали достатньо доказів та спростували вигадану зловмисником версію. Чоловіка було одразу ж затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тоді за фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого.

В ході досудового розслідування праоохоронці встановили причетність до смертельного побиття ще одного чоловіка - 21-річного товариша затриманого.

Наразі обох чоловіків, які обгрунтовано підозрюються у вчиненні вказаного злочину, затримано та взято під варту. Слідство у справі продовжується.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Нагадаємо, на Закарпатті стався лякаючий своєю жорстокістю випадок: там в місті Берегово ще два місяці тому було скоєно напад на людину, який ніяк не міг за себе постояти - у нього була інвалідність. На жаль, нещодавно він помер.

Інцидент мав місце бути ще на початку травня. Чоловік, якому нещодавно виповнилося 30 років, з незрозумілих причин напав і дуже сильно побив людину, яка була інвалідом з дитинства. Після нападу потерпілого довелося терміново госпіталізувати у Берегівську районну лікарню, лікарі ухвалили рішення помістити його у відділення реанімації, оскільки травми були дуже серйозними.

Аж два місяці лікарі робили все, щоб зберегти життя бідоласі, навіть підключили до лікування своїх колег з хірургічного відділення. Однак незважаючи на всі докладені зусилля, в кінці потерпілий пішов з життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом жорстоко вбили молодого хлопця, напали натовпом - замішані мажори

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Забив палицею і кинув гнити в полі" - вбивця дівчини, яку роками шукала вся Україна, приголомшив зізнанням

Також «Знай.uа» писав, що Ховались у лісосмузі – двоє колишніх зеків заради 200 гривень скоїли страшне з 83-річною бабусею