Маленькому Андрійкові необхідна термінова операція на головному мозку. На самі витратні матеріали хлопчику потрібно 28 000 грн.

Про це повідомили у спільноті "Мама і немовля" у Фейсбук.

"День народження Андрійка розпочався з боротьби, маленький, але вже такий сильний хлопчик мужньо витримує усі випробування! Для родини це підйомне випробовування, адже терміново знайти кошти на операцію вони не можуть. Без нашої підтримки Андрійко не справиться, але знаємо, що з такою групою підтримки, як у наших добрих сердець, можливо все",- написали волонтери у повідомленні.

Батьки просять всіх небайдужих допомогти врятувати Андрійка.

Друзі, необхідна дитятку ТЕРМІНОВА ОПЕРАЦІЯ!!! Новонародженому Андрійку необхідна операція на головному мозку. На самі...

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Всеукраїнська благодійна організація "Мама і немовля" op Donderdag 16 juli 2020

Нагадаємо, у дворічної українки лікарі виявили рідкісну пухлину, попри тяжке лікування дівчинка хапаються за життя та намагається бути позитивною.

Майже півтора місяця лікарі не могли встановити діагноз 2-річній Афіні, яка не могла сходити до туалету. Згодом виявилося, що причина тому велика злоякісна пухлина, яка на той час вже заполонила весь таз дитини.

Дізнавшись, що у малечі нетипового випадку саркоми Юінга, батьки почали швидко збирати гроші на лікування найдорожчої і терміново вивезли дитину до Ізраїлю. Впродовж наступних пів року вона отримала 10 курсів інтенсивної хіміотерапії, здійснена високодозна хімія і трансплантація кісткового мозку. Завдяки цьому Афінка стала на ніжки заново, хоча не ходила пів року взагалі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром крихiтка з ДЦП благає подарувати шанс на повноцінне життя: "Врятуйте Мірочку!" .У Марганці мама маленької дівчинки просить усіх небайдужих про допомогу, щоб подарувати дитині шанс на повноцінне життя

Як повідомляє портал «Знай.uа» Маленький українець потребує допомоги для перемоги над страшною хворобою. 7-річному Дімі Постоялко лікарі поставили страшний діагноз - мієлобластний лейкоз (рак кровотворної системи)

Також «Знай.uа» писав, Чотирирічна українка з раком нирки потребує термінового лікування. У маленької Єви медики виявили небезпечну пухлину «Вільямса», рак нирки третьої стадії. Єві всього лише 4 рочки і вона змушена щоденно боротися за своє життя. Щоб врятувати малечу потрібно термінове лікування