На Франківщині поліцейські затримали чоловіка за незаконне перевезення та видобуток гравію. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 16 липня, співробітники Снятинського відділення поліції, в селі Устя, на березі річки Прут виявили вантажівку "Камаз", кузов якого був завантажений гравієм.

Затриманий Камаз, фото: Facebook Поліція Івано-Франківської області

Водієм автомобіля виявився 52-річний житель району, який при собі не мав жодних документів, що дозволяють видобуток та перевезення піщано-гравійної суміші.

Правоохоронці вилучили транспортний засіб і помістили його на територію поліцейського відділення.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За даним фактом було порушено кримінальну справу у зв'язку з порушеннями правил охорони або використання копалин за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України. В даний момент ведеться слідство.

У зв'язку з цим поліцейські нагадали, що за незаконний видобуток корисних копалин передбачена кримінальна відповідальність.

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, що у Львові взяли під варту чоловіка, який повідомив про неправдиве замінування одного з ринків. У четвер, 16 липня, близько 5:30 на гарячу лінію "102" надійшов виклик про те, що львівський ринок "Шувар", розташований на вулиці Хуторівка, заміновано. Незабаром правоохоронним органам вдалося особистість чоловіка, який повідомив про хибне мінування. Ним виявився 34-річний житель Львова

Як повідомляв портал "Знай.uа" раніше депутат Сергій Магера звернувся в прокуратуру щодо порушень на держпідприємстві "Східний ГЗК", яке продає свою продукцію – сірчану кислоту - виключно через посередника, в результаті чого державі було завдано збитків на 137 млн грн. Депутат наголошував, що Мінекономіки на порушення не реагує.

Також, "Знай.uа" писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів . В кінці 2019 року поліції вдалося затримати членів організованої злочинної організації, які займалися викраденням елітних автомобілів. Банда займалася злочинною діяльністю в багатьох регіонах України. В "автопарку" нараховуються автомобілі "Jaguar", "Lexus", "Land Rover" та інші.