Поліцейські повернули додому загубленого хлопчика. Про це розповіли на сторінці Ювенальної превенції Прикарпаття в соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що 11-річного підлітка, Гумена Івана Михайловича, з села Берлоги Рожнятівського району, який раніше був оголошений в розшук як зниклий безвісти, знайшли в місті Калуш та повернули додому.

Вночі в поліцію Рожнятівського району надійшло повідомлення про те, що хлопчик поїхав кататися на велосипеді близько 19:00 і не повернувся додому.

Поліцейські одразу ж вирушили за місцем виклику в село Барлогу. У пошуку підлітка були також задіяні працівники ювенальної превенції та полицеский кінолог зі службовою собакою.

"Всю ніч і до світанку дитину шукали в Барлогах і сусідніх селах, в їх околицях, прочісували лісові масиви, інформували про зникнення дитини через соціальні мережі." - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

ОНОВЛЕНО! РОЗШУК ДИТИНИ ПРИПИНЕНО! Хлопчика знайшли в Калуші, з дитиною все добре. Відділ ювенальної превенції УПД ГУНП...

Geplaatst door Ювенальна Превенція Прикарпаття op Woensdag 8 juli 2020

Вранці співробітникам ювенальної поліції надійшла інформація, що хлопця на спортивному велосипеді білого кольору бачили в Калуші. Після цього вони повідомили поліції Калуша, що розшукуваний може знаходитися в їх місті.

Через деякий час в поліцію Калуша надійшов дзвінок від місцевого жителя, який повідомив про місцезнаходження хлопчика.

"На вулиці до нього підійшов хлопчик, який попросив допомоги, тому що загубився." - підкреслили в ювенальній превенції.

Поліцейські Калуша відразу ж вирушили за вказаною адресою і вже через кілька хвилин повідомили - хлопець знайдений.

В даний момент з дитиною розмовляють працівники ювенальної превенції, щоб дізнатися, навіщо він поїхав в інший населений пункт посеред ночі.

"Поліцейські щиро вдячні всім небайдужим землякам, які допомогли у пошуку зниклої дитини." - додали в повідомленні.

Повідомлення Ювенальної превенції Прикарпаття, скринщот: Facebook

Нагадаємо, що у Києві в розшук оголосили 13-річного підлітка.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові пропала чорнява жінка з родимкою на обличчі.

Також,"Знай.uа" писав, що на Закарпатті горе-мати втратила доньку в лісі.