Вчора, 7 липня, в горах заблукала група туристів. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Так, о 14:57 у ДСНС області надійшла інформація про те, що чотири туриста, жителі міста Харків 1999, 2000 і 1997 року народження та мешканець міста Полтава 1999 року народження, не змогли самостійно вибратися з Карпат.

Туристи рухалися по "Червоному маршрутом" на гору Данціж Яремчанської міської ради. Однак погодні умови значно ускладнилися. Пішов сильний дощ, вони втратили ориентрир і заблукали.

О 15:10 на маршрут вирушили співробітники пошуково-рятувального відділення смт. Ворохта, пост Заросляк в складі 4 чоловік.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У 17:35 Рятувальники знайшли загублених туристів. На щастя, ніхто з них не постраждав. Їм не потрібна була медична допомога.

У 21:05 рятувальна група, разом з туристами, зійшли з гори в пост Заросляк, який знаходиться в населеному пункті Ворохта і відноситься до Яремчанської міської ради.

Варто зазначити, що за останню добу, погода Прикарпатті знову погіршилася. По всьому регіону пройшли проливні дощі через які піднявся рівень води в річках.

Нагадаємо, що на Луганщині другу добу палає масштабна пожежа

Як повідомляв портал "Знай.uа" українські регіони підуть під воду

Також,"Знай.uа" писав, що велика вода вдарила по Прикарпаттю з новою силою