На Житомирщині виявили тіло підлітка із вогнепальним пораненням голови. Про це розповіли в прес-службі поліції Житомирської області.

5 липня, близько 9 ранку в поліцію надійшло повідомлення, що в Новоград-Волинському районі було знайдено тіло 13-річного хлопчика.

По прибуттю на місце події правоохоронці з'ясували, що хлопчик був середнім сином в одній з місцевих родин. 4 липня, близько 19:00, він вийшов з дому і не повернувся.

Поліцейські, ілюстративне фото: Facebook Поліція Житомирської області

Батьки, разом з односельцями, шукали його цілу ніч. Вранці, після 08:30, тіло хлопчика знайшли в занедбаній споруді часів Другої світової війни поблизу села Майстрів, яке знаходиться недалеко від районного центру.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За попередньою версією слідства, хлопчик, без відома батьків, взяв мисливську рушницю батька з сейфа і вчинив самогубство.

За даним фактом призначено судово-медичну експертизу і відкрито кримінальну справу для встановлення причин смерті дитини.

Поліцейські проводять допит рідних, односельців та друзів загиблого підлітка. Також проводяться й інші заходи для встановлення всіх обставин події. Зокрема, правоохоронці перевіряють соцмережі хлопця на наявність та його участь у суїцидальних інтернет-групах.

Занедбана споруда, фото: Поліція Житомирської області

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

Як повідомляв "Знай.uа" Фермер з Хмельницького прийняв "душ" з бензину і видерся на білборд

Також "Знай.uа" писав, що львів'янин кинувся під потяг, але не врахував головного.