У Франківську виявили чоловіка і жінку без ознак життя. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 2 липня в поліцію надійшов виклик від мешканців Івано-Франківська, які виявили сусідів мертвими. На місце виклику одразу ж вирушила оперативна група поліції.

По прибуттю поліцейські виявили тіла 43-річного місцевого жителя і 34-річної громадянки Російської Федерації. Стало відомо, що вони довгий час жили разом в орендованій квартирі.

"Обидва офіційно не працювали, до кримінальної відповідальності не притягувалися." - додали поліцейські.

За інформацією правоохоронців, ймовірно, між жінкою та чоловіком виникла сварка. У результаті житель Прикарпаття задушив свою співмешканку з Росії, після чого вирішив звести рахунки з життям.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"За цими фактами розслідуються кримінальні провадження за ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України, одне з яких з відміткою "самогубство"." - підкреслили правоохоронці.

В даний момент призначено проведення кількох експертиз. Правоохоронці встановлюють всі обставини події. Триває слідство.

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, що на Закарпатті мати втратила маленьку доньку в лісі

Як повідомляв портал "Знай.uа" осатанівша киянка викинула з вікна новонароджену доньку

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі біля садка бродить псих з ножем