Стало відомо про те, що у Городенківському районі Івано-Франківської області на лісоруба впало дерево. Все закінчилося летальним результатом.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в п'ятницю, 3 липня. Про це пише управління з питань цивільного захисту ОДА.

В Івано-Франківській області чоловіка вбило дерево, фото: скріншот з відео

В селі Виноград під час обрізання дерев поблизу залізниці колії номер 32 дерево впало на чоловіка 1960 року народження. Він працював лісорубів на залізниці.

Травми, які отримав чоловік, були несумісні з життям, тому чоловік помер ще до приїзду «швидкої» допомоги на місці. На даний момент співробітники правоохоронних органів проводять слідство.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Рівне надзвичайна подія призвела до серйозного пошкодження чотирьох автомобілів: гілка відламалася від дерева і повалила стовп лінії електропередач, який уже впав на транспортні засоби. Одна з машин була дуже новою: лише тиждень тому її забрали з автосалону, однак відновленню вона не підлягає. Автовласники збираються подавати на комунальників до суду, але ті свою провину визнавати відмовляються.

Про це повідомляє Телевізійна служба новин.

Фактично, спостерігався так званий "ефект доміно". Гілка впала на дроти електропередач, цим завалила бетонну опору, яка власне і стала причиною збитків автомобілістів.

Нагадаємо, Баскетболіст "дав понюхати кулака" хлопцеві за розбите авто, побоїще потрапило на камеру.

Як повідомляв портал Знай.иа, Авто в Сіднеї розбило скляний магазин.

Також Знай.иа писав, що Божевільний міліціонер розбив чотири машини на світлофорі.