В Івано-Франківській області неповнолітня травмувалася туристка під час спуску з гори Говерла. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС в Івано-Франківській області Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 4 липня. Дівчина 2005 року народження здійснювала спуск з гори Говерла Яремчанської міськради, в результаті чого впала отримала травму. Вона не змогла пересуватися самостійно, тому її довелося нести далі на ношах. Сама туристка проживає в селищі Оратів Вінницької області.

В Івано-Франківській області неповнолітня травмувалася туристка, спускаючись з Говерли / фото: facebook.com/MNSIFR

В Івано-Франківській області неповнолітня травмувалася туристка, спускаючись з Говерли

На місце події викликали рятувальників близько 15:05. До пошуково-рятувальних робіт залучили 4 чергових рятувальників пошуково-рятувального відділення селища Ворохта урочища Заросляк. Вони змогли дістатися до потерпілої близько 15:40 і надати їй домедичну допомогу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

У 17:20 рятувальники доправили травмовану дівчину на базу відпочинку Заросляк, однак від подальшої медичної допомоги вона відмовилася.

4 липня о 14:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що під час сходження з гори Говерла...

Geplaatst door Управління ДСНС України в Івано-Франківській області op Zaterdag 4 juli 2020

Нагадаємо, що у Городенківському районі Івано-Франківської області на лісоруба впало дерево.

Як повідомляв портал Знай.иа на Івано-Франківщині знайшли безвісти зниклу жінку.

Також Знай.иа писав, що на Прикарпатті, у селі Ланчин чотири сім'ї залишилися без будинку.