Українець пожертвував солідну суму затопленого притулку для собак "Дім Сірка" на Франківщині. Про це повідомила керівниця благодійної організації Наталія Когут на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Вона повідомила, що українець Мирослав Дідик пожертвував 2600 доларів для притулку. Ці гроші хлопець збирав для святкування дня народження, проте вирішив, що варто віддати їх на благодійність.

"Щира подяка Miro Didyk за передані 2600 $, які він зібрав на свій День народження замість подарунків! Низький уклін за добре серце! За подаровані гроші ми вирішили купити авто на Калуський притулок! Бути добру!” - написала Наталя Когут.

Повідомлення Наталії Когут, скріншот: Facebook

Варто зазначити, що хлопець давно живе в США, проте не забуває про Україну. Він всіляко допомагає благодійним організаціям та особливості тваринам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В інтерв'ю для видання "Ogogo” Мирослав розповів, як вирішив допомогти притулку “Дім Сірка”.

“Вирішив втілити на мій день народження. Традиційно день народження це коли близькі друзі дарують подарунки, ми виходимо до гарного ресторану, щоб відсвяткувати, але замість цього я вирішив попросити пожертвувань для притулку “Дім Сірка“, так і вийшло зібрати цю суму. Я дійсно сподіваюся, що це допоможе, і за ці гроші куплять те, що потрібно для собак. Можливо, це перетвориться в традицію “Дня народження” в майбутньому”, - розповів Мирослав.

Мирослав Дідик, фото: Ogogo

Нагадаємо, раніше заступник міністра Малюськи викупила на торгах пса

Як повідомляв портал "Знай.uа" Порошенко "зажав" гроші на допомогу постраждалій сім'ї

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі з'явилися хвостаті лікарі