Руслан Марцінків налаштований на те, щоб відправити дітей до школи з першого вересня. Про це мер Івано-Франківська заявив під час щоденного брифінгу.

Марцінків висловився, що онлайн-навчання не є повноцінним для дітей. У зв'язку з цим він буде шукати механізми, які дозволять відправити дітей до школи з початком навчального року.

"Наші діти мають право на повноцінне навчання, тому потрібно шукати механізми, щоб діти першого вересня пішли до школи, можливо з якимись обмеженнями", - додав Марцінків.

Оперативно про стан справ 02.07.2020\09:00

Geplaatst door Руслан Марцінків op Woensdag 1 juli 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Марцінків також підняв це питання в прямому ефірі на радіо "Західний полюс".

Мер Франківська в прямому ефірі звернувся до прем'єр-міністра та президента з закликом знайти механізми для того, щоб відправити дітей до школи.

"Я вважаю, що все таки це неправильно, і треба розглядати інші варіанти. Хочу ще раз звернутися до президента, прем'єр-міністра, міністра освіти – треба шукати механізми. Все таки, яким би не було хорошим онлайн навчання, воно ніколи не замінить звичайного навчання. Я просто не уявляю, як першокласники будуть навчатися онлайн. Треба шукати інші можливості в таких умовах не дивлячись, що є зростання захворюваності, незважаючи на загрозу", - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків в ранковому ефірі Полюсу #МервЧетвер

Руслан Марцінків в ранковому ефірі Полюсу #МервЧетвер ⬇️

Geplaatst door Радіо «Західний полюс» op Woensdag 1 juli 2020

Нагадаємо, що тисячі школярів залишаться без ЗНО та вищої освіти

Як повідомляв портал "Знай.uа" школярів більше не будуть навчати так, як раніше

Також, "Знай.uа" писав, що пандемія може вдарити за результатами ЗНО 2020