На Франківщині зруйнований міст заблокував дорогу медикам швидкої допомоги і завадив вчасно приїхати на виклик. Про це розповіли в ДСНС Івано-Франківської області.

Повідомляється, що 29 червня карета швидкої допомоги у місті Яремче виїхала а виклик по вулиці Стефаника. Однак на їхньому шляху знаходився міст, який був зруйнований після повені. З цієї причини медики не могли самостійно дістатися до пацієнтки.

У 12:29 про це повідомили в службу порятунку. Співробітники пожежної частини №9 міста Яремче вирушили на місце виклику і успішно допомогли медикам добратися до місця призначення.

По прибуттю на місце виклику по вулиці Стефаника, співробітники швидкої допомоги оглянули жінку, яка їх викликала. Після огляду вона відмовилася від госпіталізації.

Наслідки повені на Прикарпатті, фото: ДСНС Івано-Франківській області

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Варто зазначити, що в результаті потужної повені на Прикарпатті постраждало 250 населених пунктів.

Стихія затопила 10 399 житлових будинків, 15 610 присадибних ділянок 4 546 підвальних приміщень 7 182 сільськогосподарських угідь.

Крім цього було пошкоджено 586 кілометрів автомобільних доріг та зруйновано 90 мостів.

Місцева влада підрахувала, що для відновлення регіону знадобитися сума більше двох мільярдів гривень.

Наслідки повені на Прикарпатті, фото: ДСНС Івано-Франківській області

Нагадаємо, раніше на Франківщині повінь затопила села.

Як повідомляв портал "Знай.uа", річка Чорний Черемош вийшла з берегів.

Також, "Знай.uа" писав, що в Яремче під жінкою з дітьми обвалилася дорога.