Стало відомо про те, що на Прикарпатті чоловік побив поліцейського після зауваження про відсутність маски.

Таким чином, повідомляється, що на Прикарпатті був заарештований чоловік, який напав на поліцейського. У такий незвичний спосіб, житель Рогатина вирішив відреагувати на зауваження працівника правоохоронних органів надіти маску. Про це повідомляється на сайті єдиного державного реєстру судових рішень.

На Прикарпатті чоловік побив поліцейського, фото: скріншот з відео

Стався цей інцидент ще у квітні 2020 року в центрі міста Рогатин. Чоловік стояв у черзі до банкомату, як раптом до нього раптово підійшли співробітники правоохоронних органів.

Ті попросили місцевого жителя одягти захисну маску, так як є захист зараження, і показати його документи. При всьому цьому, чоловік голосно лаявся. До речі, один з поліцейських знав його.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Одна з співробітниць почала проводити відеозйомку, і зловмисник почав її ображати. Коли за жінку заступився її колега, п'яний чоловік вирішив штовхнути поліцейського і почав бити.

У суді він визнав свою провину, а співробітниками правоохоронних органів було встановлено, що на даний момент він проживає з матір'ю і сином, а скарг на поліцію раніше ніяких не надходило.

Але, є судимість, і раніше він лікувався від наркотичної залежності.

Нагадаємо, раніше київський активіст звинуватив поліцейських в незаконному затриманні.

Як повідомляв портал "Знай.иа" п'яний водії покусав поліцейського при затриманні.

Також Знай.иа" писав, що в Дніпрі злодії побили дідуся за телефон.