У Франківську на вулиці виявили втрачене депутатське посвідчення. Про це розповів франківський спортсмен Олександр Дмитрув на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 26 червня, на одній з вулиць Івано-Франківська було знайдено посвідчення народного депутата України від 89 округу Володимира Тимофійчука.

У своєму повідомленні Дмитрув розповів, що знайшов посвідчення біля кав'ярні, яка знаходиться навпроти міської ради.

"Шановний Володимир Тимофійчук, Ви вже склали мандат??? Жартую, може трапитися з кожним… У 11:45 знайдено посвідчення біля кав'ярні навпроти міської ради Івано-Франківська…", - написав Олександр Дмитрув.

Незабаром повідомлення про знахідку зникло. Тому можна припустити, що Тимофійчук зв'язався з Дмитрувом і повернув собі документ.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Публікація Олександра Дмитрува у соцмережі Facebook, скріншот: Версії іф

Володимир Ярославович Тимофійчук — український фермер, приватний підприємець і депутат Верховної Ради дев'ятого скликання.

З 2018 року став директором ПП "Агро-лідер", яке займається вирощуванням зернових культур.

Також Тимофійчук є членом партії "Слуга народу" і займає місце в комітеті Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики.

Володимир Тимофійчук, фото: Facebook

Нагадаємо, раніше Тищенко спробував відмитися від кислого скандалу на Позняках

Як повідомляв портал "Знай.uа" у партії "Голос" позбавили Вакарчука мандата.

Також, "Знай.uа" писав, що експерти дали оцінку каденції Кличко.