У Харкові чоловік ризикнув життям, щоб врятувати немовля. Про це розповіли на сторінці "Магнолія — ТВ" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що коляска з малюком покотилася в бік проїзної частини. Це помітив чоловік, який сидів у припаркованому автомобілі і вирішив відразу ж почати дії.

Він вибіг на дорогу заповнену автомобілями на зустріч малюкові і зміг зупинити коляску в останній момент.

"Харків'янин врятував життя дитині! Ситуація вражаюча! Момент порятунку відзняв свідок, який проїжджав повз. На ньому видно, як коляска з дитиною летить прямо на автодорогу. Чоловік помітив це, швидко вискочив зі своєї машини і побіг до коляски…", - сказано в повідомленні.

Повідомлення Магнолія ТБ, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

До публікації додали відео, яке зняв автореєстратор проїжджаючого повз автомобіля. На ньому можна помітити, як чоловік виходить з мікроавтобуса синього кольору і біжить вперед з розпростертими руками.

Проїхавши далі камера захоплює коляску дитини, яка викочується з-за припаркованого автомобіля.

Чоловік встиг в останній момент перед тим, як коляска викотилася на проїжджу частину. Через припарковані авто, водії могли не помітити коляску і не відомо, чим би закінчилася ця ситуація.

У Харкові чоловік зупинив дитячий візок, який летів прямо на дорогу

Харків’янин врятував життя немовляті! Ситуація вражаюча! Момент порятунку відзняв свідок, який проїжджав повз. На ньому видно, як візок із дитиною летить прямісінько на автодорогу. Чоловік це помітив, хутко вискочив зі своєї машини і побіг до візка… Також в рубриці «Надія є» дивіться: На Рівненщині водій маршрутки допоміг чоловікові, який розрізав собі руку… На Київщині два товариші затримали п’яного водія. Допомогти "Службі розшуку дітей" - https://missingchildren.org.ua/content/pidtrimati-sluzhbu-rozshuku-ditey

Geplaatst door Телекомпанія "Магнолія-ТВ" op Donderdag 25 juni 2020

Нагадаємо, що медики врятували дитину, в носі якого застрягла батарейка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", родичі збирають кошти на лікування двох дівчат, які потерпіли у ДТП.

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром вітчим забивши 4-річну дівчинку до смерті і розгулює на волі.