На Закарпатті чоловік заражений коронавірусом намагався перетнути кордон. Про це розповів журналіст Віталій Глагола на власному Telegram-каналі.

Інцидент стався минулої ночі на україно-сербському кордоні.

20-річний житель села Кушниця по імені Веніамін вирішив поїхати на заробітки за кордон. Для цього він зібрав валізи, підготував необхідні документи і пройшов ПЛР-тестування на COVID-19, як того вимагає Словаччина для перетину кордону.

З цими документами хлопець вирушив на пункт пропуску через кордон зі Словаччиною "Малий Березний — Убля".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Під час перевірки співробітниками пропускного пункту Веніамін надав їм довідку про проходження ПЛР-тестування. Однак здивовані прикордонники сказали, що у нього позитивний тест і не пропустили хлопця за кордон.

Веніамін був здивований, оскільки розумів результати тесту трохи інакше.

"Так, у мене позитивний тест, а я знаю ще з дитинства, що позитив — це добре, а негатив — погано, тому нічого не вигадуйте і пустіть мене за кордон" - відповів Веніамін прикордонникам.

Звичайно його ніхто нікуди не пропустив. Співробітники пункту викликали швидку, яка доставила Веніаміна у відділення для хворих на коронавірус ЦМКЛ Ужгорода.

Крім цього вся зміна прикордонників, які контактували з хворим, пішла в добровільну самоізоляцію на 14 діб.

В кінці Віталій Глагола додав, що розповів дану історію щоб раз і назавжди з'ясувати: позитивний тест — це погано, а негативний — добре.

Нагадаємо, раніше киянин зловив білочку і вистрибнув з вікна лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові можуть посилити карантин.

Також "Знай.uа" писав, що Львів'яни зносять Садовому пляшки під час карантину.