Поліцейські встановили підозрюваних у знущаннях над дівчиною з Прикарпаття. Про це розповіли на сторінці поліції Львівської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що поліцейські повідомили про підозри ще трьом зловмисникам — одній жінці і двом чоловікам.

Раніше, 11 березня, 18-річна мешканка Прикарпаття звернулася в Переишлянське відділення поліції.

Вона повідомила, що проти неї, в лютому, були здійснені протизаконні дії в одному із закладів загального харчування в місті Перемишляни.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що до побиття і згвалтування жительки Прикарпаття причетні п'ятеро осіб.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"17 та 18 червня співробітники відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров'я особи слідчого управління поліції Львівщини, зібравши достатньо доказів, повідомили про підозру трьом зловмисникам: 34-річній жінці і двом чоловікам у віці 21 і 22 роки - всі жителі міста Перемишляни", - сказано в повідомленні.

Жителів Львівщини звинуватили за ч. 5 ст. 27 і ч. 1 ст. 152 (пособництво в зґвалтуванні) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання за цією статтею — позбавлення волі строком на п'ять років.

"Ще двом жителям міста Перемишляни слідчі повідомили про підозру раніше. Вирішується питання про вручення усім підозрюваним обвинувальних актів" - додали в поліції.

Повідомлення поліції Львівської області: Facebook

Нагадаємо, раніше харків'янка стала жертвою ґвалтівника.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Рівному школяр зґвалтував дівчинку і зняв все на відео.

Також "Знай.uа" писав, що у Дніпрі чоловік зґвалтував двох неповнолітніх дівчаток.