На Прикарпатті розшукують жителя Івано-Франківська. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що франківчанин Микуляк Мирослав Васильович 1973 року народження, вийшов з дому 15 червня і досі не повернувся.

Він повинен був зустрітися зі знайомим з приводу працевлаштування за кордоном.

"15 червня 2020 року чоловік вийшов з будинку і попрямував у центр міста Івано-Франківська на зустріч зі знайомим чоловіком, з яким повинен був домовитися про працевлаштування за кордоном, однак так і додому досі не повернувся." - повідомили в поліції.

В даний момент його місце перебування залишається невідомим, на зв'язок чоловік не виходив.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Правоохоронці оголосили чоловіка в розшук і склали список прикмет, за якими його можна впізнати.

"Розшукуваний був одягнений у спортивну кофту сірого кольору, футболку чорного кольору, спортивні штани сірого кольору з написом "Puma", чорні кросівки, кепку чорного кольору марки "Puma"." - написали в повідомленні поліції.

Всіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження чоловіка правоохоронці просять повідомити про це за телефоном: 068-66-71-317 , 066-39-52-335 або в службу "102".

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

До публікації правоохоронці додали фото, за допомогою якого чоловіка можна пізнати.

Микуляк Мирослав Васильович, фото: Facebook Поліція Івано-Франківської області

Нагадаємо, раніше поліцейські Тернополя повернули зниклу дитину мамі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Києвом розшукують дівчинку в блакитних кросівках.

Також "Знай.uа" писав, що під Харковом пропав кароокий чоловік.