На Прикарпатті поліцейські з'ясовують обставини ДТП в якій загинув пішохід. Про Це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Вчора, 11 червня, в населеному пункті Городенці, близько 18:00, сталася пригода зі смертельними наслідками.

"Правоохоронці попередньо встановили, що 46-річний житель Тернопільської області, керуючи автопоїздом у складі тягача "VOLVO ВК" і причепа "INTER CARS", рухався по автодорозі сполученням "Татар – Кам'янець-Подільський" у напрямку Коломиї." - сказано в повідомленні поліції.

Вантажівка, місце події, фото: Facebook Поліція Івано-Франківської області

Під час проїзду через Городенці по вулиці Височана, в середній осі причепа сталася поломка диска правого колеса в результаті чого воно від'єдналось від транспортного засобу.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Колесо покотилося в напрямку 57-річного пішохода, який йшов вздовж дороги правій стороні і збило його.

Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід загинув на місці інциденту.

За даними поліції, водій вантажівки був тверезий.

За даним фактом розпочато кримінальне слідство за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, раніше у Харкові на зебрі збили хлопця і дівчину.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Києвом велосипедист ледь не загинув у жахливому ДТП.

Також "Знай.uа" писав, що в Запоріжжі радник Буряка потрапив у ДТП.