У Франківську чоловік став ініціатором ДТП, втік з місця пригоди та ледь не потонув. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції Івано-Франківської області в соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що патрульним надійшла заява про ДТП без потерпілих по вулиці Симоненка, після чого вони відразу ж вирушили на місце події.

"Інспекторам, які прибули на вказану адресу, заявник повідомив: водій на автомобілі Opel скоїв наїзд на його припаркований автомобіль та зник у невідомому напрямку." - сказано в повідомленні поліції.

Чоловік дав поліцейським детальний опис транспортного засобу порушника, після чого вони вирушили на нього пошуки.

Через деякий час правоохоронцям надійшло повідомлення, що схожий за описом автомобіль в'їхав в річку в селі Вовчинець.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прибувши на місце події поліцейські виявили чоловіка у стані алкогольного сп'яніння, якому небайдужий громадянин допоміг вибратися з авто.

"Порушник погодився пройти тест на стан сп’яніння на місці. Результат виявився позитивним – 2, 39 проміле алкоголю в організмі. Чоловік своєї вини у вчиненні ДТП не заперечував." - додали поліцейські.

Geplaatst door Патрульна поліція Івано-Франківської області op Dinsdag 9 juni 2020

На горе-водія склали протокол за порушення ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп'яніння), 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч. 2 ст. 126 (Керування автомобілем без відповідних документів), ч. 1 ст. 126 (Керування автомобілем особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Повідомлення Патрульної поліції Ивано_Франковской області: Facebook

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині впав автомобільний міст.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Ford Mustang протаранив будинок з котами.

Також "Знай.uа" писав, що Михайло Єфремов потрапив у ДТП.