Під Франківському горе-мати морила голодом власних дітей. Про це розповіли на сторінці Ювенальної превенції Прикарпаття в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Тисменицьке відділення поліції подзвонив 11-річний хлопчик і попросив допомоги для нього і маленької сестерички. Він розповів, що мама постійно залишає їх без нагляду, а в цей день навіть забула погодувати.

Ювенальні поліцейські повідомили про цей дзвінок в службу захисту прав дітей та центр соціальних служб для сім'ї після чого вирушили на виклик.

"В квартирі 35-річної жительки Тисмениці вони (поліцейські) застали заплаканих голодних дітей, а їхня матір ледве отямилася після пиятики. У будинку не було ніяких продуктів, та жінку це не тривожило. Щоб діти не докучали їй зі своїми потребами, вона виганяла їх з дому." - сказано в повідомленні.

Geplaatst door Ювенальна Превенція Прикарпаття op Vrijdag 5 juni 2020

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як виявилося, у жінки є ще один 3-річний син, якого вона відправила до батька в інший район Прикарпаття. Чоловік також виявився любителем спиртних напоїв і не горить бажанням піклуватися про дитину

"На жінку за невиконання обов'язків по вихованню дітей поліцейські склали адмінпротокол. Дітей на деякий час забрала бабуся. Мешканці Тисмениці, яка вже потрапляла в поле зору правоохоронців, сказали, що така її поведінка може призвести до втрати батьківських прав відносно доньки й синів." - додали співробітники ювенальної превенції.

Повідомлення Ювенальної превенції Прикарпаття: Facebook

Нагадаємо, раніше неадекватний киянин припаркувався на дитячому майданчику.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові п'яту добу шукають 12-річну дівчинку.

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом дівчинка стала жертвою гойдалки.