У Франківську чоловікові потрібна допомога після ДТП. Про це розповіли на сторінці "Zaxid.media у соцмережі Facebook

Повідомляється, що житель міста Калуш, 33-річний Джумаян Максим Володимирович перебував у дуже важкому стані після ДТП.

Він проходив лікування в Обласній клінічній лікарні Івано-Франківська трохи менше місяця. 2 червня його стан покращився і чоловіка перевели в Калуську ЦРЛ.

Сім'я Максима витратила багато сил і часу на його реабілітацію, однак це ще не кінець лікування, тому його дружина просить про допомогу усіх небайдужих.

"Добрий вечір, друзі! Максим потроху приходить до тями. Аналізи у нього погані – низький гемоглобін. Треба капати Альбумін. Ще не загоїлися шви після видалення селезінки. Максиму дуже страшно йти на ще одну операцію, але шанси 50 на 50. Я думаю, що варто ризикнути." – повідомила дружина Максима.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вона розповіла, що лікар дав родині ще 15 днів для того, щоб зібрати гроші. Дівчина зізналася, що їй соромно просити допомоги, однак вона дуже хоче врятувати свого чоловіка.

“Якщо б ми мали де взяти гроші, то не звернулися б за допомогою. Ми в боргах і кредитах і позичати немає вже де. Чисто по чеках у нас пішло 55000 тис гривень на самі медпрепарати. Не рахуючи дорогу сюди під час карантину та харчування для Максима. Йому потрібно було спеціальне. ”, - додала дівчина.

Рахунки за лікування, флото: Zaxid.Media

Вона подякувала всім небайдужим і попросила допомоги в порятунку Максима.

До повідомлення вона додала реквізити, за яким кожен бажаючий може допомогти у порятунку життя хлопця, а також номер телефону, за яким з нею можна зв'язатися.

Довідка, фото: Zaxid.Media

Калушанину необхідна допомога після ДТП | | Прикарпаття Online Читайте детальніше: https://zaxid.media/news/4456017

Geplaatst door Zaxid.Media op Woensdag 17 juni 2020

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі однорічна дитина впала в окріп, хлопчику необхідна допомога.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у маленької дівчинки з Дніпра знайшли порок серця.

Також "Знай.uа" писав, що рак з'їдає маленького українця, мама благає про допомогу.