Мама маленького онкохворого хлопчика з Хмельницька благає про допомогу в порятунку сина. Це стало відомо з повідомлення Ірини Шевчук в соцмережі Facebook.

Жінка розповіла, що 22 квітня її син Андрій потрапив в лікарню з температурою під 40 градусів. Медики поставили йому діагноз — Т-клітинна лімфобластна лімфома.

Сім'я хлопчика досі не може повірити, що їх дитина захворіла на рак. Однак медики дають шанси на його одужання.

Хлопчикові прописали проходження хіміотерапії, яка обходитися мамі в 25 000 гривень за тиждень.

Сім'я дитини не може самостійно оплатити таке дороге лікування, тому мама змушена просити допомоги у небайдужих людей.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми звичайна українська сім'я , для якої така сума просто непосильна. САМІ МИ НЕ ВПОРАЄМОСЯ! БУДЕМО БЕЗМЕЖНО ВДЯЧНІ ЗА ВСЕ." - написала Ірина.

Повідомлення Ірини Шевчук: Facebook

В даний момент хлопчик вже проходить лікування, однак у нього почалися ускладнення і йому потрібен ще один дорогий курс терапії.

"Після останніх аналізів діагноз синочка поміняли на М2 варіант ( був М4 варіант, I гострий період) і у Андрійка почалися ускладнення: лівостороння часткова пневмонія, ускладнена лівостороннім ексудативним плевритом; мієлосупресивний синдром; афтознийстоматит;" - написала жінка в повідомленні.

Вона розповіла, що лікування сина ускладнилося і йому знову потрібен курс хіміотерапії.

"Один блок терапії обходиться нам близько 25 000 в тиждень. На даний момент залишилось зібрати 19 800 грн." - додала мама хворого хлопчика.

Повідомлення Ірини Шевчук: Facebook

В кінці повідомлення вона додала реквізити, за яким кожен бажаючий може допомогти хворому Андрію

Я ніколи не могла подумати що буду писати щось подібне в себе на сторінці та просити про допомогу. Але в наш дім прийшла...

Geplaatst door Ірина Шевчук op Maandag 11 mei 2020

Нагадаємо, раніше у школярки зі Львова знайшли рак мозку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" рак з'їдає п'ятирічного українця.

Також "Знай.uа" писав, що до юної тернополянки повернувся рак.