Мама тяжко хворої дитини подякувала всім небайдужим людям, які допомогли їй зібрати гроші на ліки. Про це розповіли на сторінці фонду "Таблеточки" в соціальній мережі Facebook.

Лобас Ірина, мама маленького Олексія, повідомила, що завдяки благодійним внескам їм вдалося зібрати гроші на дорогий препарат для хлопчика, який йому необхідний для лікування онкологічного захворювання.

Вона подякувала всім, хто допоміг зібрати кошти на лікування сина і розповіла, що вже отримала препарат на руки.

"Висловлюємо щиру вдячність усім благодійникам і нашим помічникам, знайомим, просто небайдужим людям за допомогу у зборі коштів для придбання хіміопрепарату "Ервиназа" для нашого хлопчика Олексія. Хімія вже у нас "на руках"" - написала Ірина Лобас.

Представники фонду також подякували всім, хто допомагав Олексію і зазначили, що завдяки цьому змогли купити для хлопчика препарат вартістю 9000 євро.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дякую, що допомагаєте Олексію і таким дітям, як він", - написали в повідомленні фонду.

Ми дуже любимо дякувати за допомогу дітям, але батьки наших підопічних вміють це краще за нас.❤ Ось, наприклад, що пише...

Geplaatst door Таблеточки op Donderdag 28 mei 2020

В кінці повідомлення також вказали посилання на сайт фонду "Таблеточки", де розміщені банківські реквізити, за яким кожен бажаючий зможе надати допомогу тяжко хворим дітям.

Публікація фонду Таблеточки: Facebook

Нагадаємо, раніше мама маленького важко хворого українця благає про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" маленькій українці потрібна допомога в боротьбі з раком кісток.

Також "Знай.uа" писав, що мешканка Запоріжжя благає допомогти хворій матері.