У Муніципальній інспекції Івано-Франківська висловилися на адресу людей, які допомагають місцевому бездомному. Про це повідомили на сторінці інспекції у соцмережі Facebook.

Співробітники інспекції висловили "велику подяку" тим людям, які співчувають бездомному Любомиру і роблять йому пожертви.

Вони іронічно висловилися, що завдяки таким людям їх робота стала "веселіше", а бюджетні кошти, які виділяють на роботу медичних відділень стали використовуватися "ефективніше".

"Наша вдячність вам в тому, що робите нашу роботу веселіше, допомагаєте ефективно використовувати бюджетні кошти, що виділяються на роботу екстреної медичної допомоги та приймальних відділень", - сказано в повідомленні.

В інспекції пояснили, що бездомний Любомир просить гроші на їжу, але витрачає їх на спиртні напої і його не раз бачили в стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Бездомний Любомир, фото: Муніципальна інспекція Івано-Франківська Facebook

"В останній раз вчора, наш патруль виявив його без свідомості, спробував надати йому першу медичну допомогу і привести до тями, але спроби працівників були марні. Інспектори були змушені викликали карету швидкої медичної допомоги." - додали в Муніципальній інспекції.

За їхніми словами, медики вже мали справу з цим бездомним, тому госпіталізували його без зайвих питань.

"Іноді маючи намір зробити добру справу, ви просто даєте гроші на чергову пляшку горілки, та тільки допомагаєте йому знищити власне життя. Пам'ятайте, що швидка в цей час могла рятувати чиєсь життя." - закінчили повідомлення у Муніципальній службі.

Повідомлення муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook

Нагадаємо, раніше у Києві біля пологового будинку поселилися бездомні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" поліцейські організували облаву на відвідувачів харківського метро.

Також "Знай.uа" писав, що у київському метро зловили жебрака на гарячому.