У Франківську були помічені особи ромської національності, які порушили громадський порядок. Про це розповіли на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська в соцмережі Facebook.

"За час карантину, природа так очистилась, що у Франківськ почали повертатися роми" - сказано в повідомленні.

Повідомляється, що кілька днів тому, у Франківську була помічена група ромів, які в перший же день перебування в місті полізли купатися у фонтані. Патрульні інспекції зробили зауваження порушникам. На наступний день патрульні зустріли цих осіб за жебракування на Привокзальній площі.

Порушниками виявилися два брати віком від 12 до 13 років та 16-річна дівчинка з однорічним малюком на руках. З порушниками та їх батьком була проведена профілактична бесіда, однак це не справило належного ефекту.

Не наступний день порушники знову були помічені за купанням в міському фонтані. Патрульні повторно провели з ними профілактичну бесіду.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Неповнолітні роми купаються у фонтані Івано-Франківська: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

"Вже через пів години до наших інспекторів звернулися небайдужі громадяни та повідомили про те, що група малолітніх осіб займається жебракуванням поруч з вулицею Франка. Особами, про яких повідомили небайдужі громадяни, виявилися ті самі неповнолітні роми." - додали в Муніципальній інспекції.

Після цього, співробітники інспекції звернулися в службу "102". В результаті, батька неповнолітніх порушників притягнули до адміністративної відповідальності.

Повідомлення Муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook

Нагадаємо, раніше у Києві затримали зловмисниць ромської національності.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові роми влаштували бійку з ножами.

Також "Знай.uа" писав, що на Руслану Писанку напали особи ромської національності.