В Ужгородській області особи ромської національності викрали 15 мішків цементу. Про це розповіли на сторінці Патрульної поліції Закарпатської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 5 червня, близько 2-ї години ночі патрульні зупинили осіб ромської національності, які керували візком з кіньми.

Причиною зупинки було порушення правил дорожнього руху, однак чоловіки вели себе підозріло і сильно нервували, тому поліцейські вирішили провести поверхневу перевірку транспорту.

В результаті огляду, поліцейські виявили 15 мішків цементу. Чоловіки спершу не могли дати пояснення їх походженню, однак пізніше один із них зізнався у злочині.

"Під брезентом патрульні помітили 15 мішків будівельного цементу. Походження будматеріалів чоловіки спочатку пояснити не змогли. Однак, згодом один з учасників події зізнався, що разом з товаришем вивіз цемент з однієї з новобудов на вулиці Коритнянській та показав місце події." - написали в повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Повідомлення патрульної поліції Закарпатської області: Facebook

Оскільки в діях чоловіків присутні ознаки кримінального правопорушення, інформація про цю подію була передана слідчим Ужгородського відділення поліції.

Geplaatst door Патрульна поліція Закарпатської області op Vrijdag 5 juni 2020

Нагадаємо, раніше під Києвом чоловік вирішив привернути увагу дівчини і вліз на високовольтний стовп

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові п'ятеро чоловіків побили молодого хлопця.

Також "Знай.uа" писав, що в Запоріжжі поліцейський збив маленького хлопчика.