Працівники ювенальної превенції перевірили сім'ї, яким необхідний соціальний захист. Про це розповіли на сторінці ювенальної превенції Прикарпаття в соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що співробітники служби приділяють підвищену увагу випадкам невиконання батьківських зобов'язань і оперативно реагують на подібні ситуації.

"Поліцейські спілкуються з представниками місцевої влади щодо виявлення сімей, в яких батьки не піклуються про дітей, а також перевіряють умови проживання неповнолітніх в сім'ях, які опинилися в складних життєвих обставинах." - сказано в повідомленні

Перевірка сімей, фото: Facebook Ювенальна превенція Прикарпаття

У сприянні співробітників служб у справах дітей та центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, правоохоронці в першу чергу намагаються вирішити питання на користь постраждалої дитини.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"В той же час ювенальні поліцейські в черговий раз підкреслюють батькам, що вони зобов'язані піклуватися про здоров'я дитини, її фізичний, духовний та моральний розвиток, повинні поважати дитину і готувати її до самостійного життя." - звернулися співробітники служби до батьків.

Текст повідомлення, скріншот: Facebook Ювенальна превенція Прикарпаття

До повідомлення вони додали кілька фото, на яких можна побачити, як поліцейські проводять перевірки сімей, яким необхідний соціальний захист.

Geplaatst door Ювенальна Превенція Прикарпаття op Woensdag 10 juni 2020

Нагадаємо, раніше малолітні екстремали вчинили немислиме в київському метро

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові дівчинка втекла з центру реабілітації.

Також "Знай.uа" писав, що на Львівщині підліток випав з вікна висотки тікаючи від батьків.