У Франківську одружилися актори драматичного театру. Про це розповіли їх друзі в соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що актори Франківського театру Олексій Лебьюк і Галина Баранкевич вирішили одружитися. Фотографії з весілля і привітання від друзів за короткий час заполонили соцмережі.

Священик Йосафат Бойко, на своїй сторінці опублікував запис, де поділився радістю, що отримав можливість повінчати молоду пару.

"Ми дякуємо Богові за дар життя новоствореної родини і просимо благодаті для них - бути доброю християнською сім'єю!!! І це можливо тільки з Божою допомогою! Святкуємо разом з молодятами" - написав священик.

Текст публікації Іосафа Бойко: Facebook.com/JosafatBoyko1979

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також, молодят привітала відома українська письменниця Марія Матіос.

"Заслужена артистка України Галина БАРАНКЕВИЧ і диво ЛЕСИК сьогодні стають на весільний рушничок. Дай Бог, щоб їм було гірко від радості і сп'яніння не тільки три дні Трійці, а довге-предовге життя в парі і в щасті." - привітала молодят письменниця.

Текст публікації Марії Матіос: Facebook.com/maria.matios

Самі ж молодята не були багатослівними з цього приводу. На їх сторінках немає довгих промов про шлюб. Однак, їм це і не потрібно, адже їх щасливий день вже став відомою подією.

Фото з весілля акторів: Facebook.com/JosafatBoyko1979

Нагадаємо, раніше у Києві коза пройшлася по мосту Кличко.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі на світ з'явилися 11 дівчаток.

Також "Знай.uа" писав, що мешканці Львова заполонили церкви.