На Прикарпатті літо почнеться з дощів та хмарної погоди. Про це розповіли у виданні "Бліц-інфо", посилаючись на прогнози синоптиків.

У понеділок, 1 червня на протязі усього дня погода буде хмарною. Вночі та вдень буде йти дощ, який закінчиться ближче до вечора. При цьому температура повітря вдень коливатиметься від +12 до +15 градусів.

У вівторок, 2 червня з самого ранку небо також буде приховано хмарами, які протримаються до вечора. Цілий день йтиме дощ, який до вечора послабшає. Температура повітря вночі коливатиметься від +6 до +8 градусів, а вдень від +11 до +13.

Погода в середу, 3 червня також буде похмурою і дощовою. В цей день практично не буде сонячного світла, а сильний дощ, який почнеться вранці, повинен стати слабшим до кінця дня. Температура повітря вночі від +6 до +8, а вдень від +11 до +13 градусів.

У четвер, 4 червня погода стане трохи кращою. З самого ранку небо буде затягнуте хмарами, але ввечері погода проясниться. Згідно з прогнозами, дощу в цей день не буде. Температура повітря вночі від +7 до +9, а вдень від +16 до +18 градусів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під кінець тижня в п'ятницю, 5 червня цілий день протримається похмура погода. Крім того, синоптики прогнозують дощ у першій половині дня. Температура повітря вночі від +11 до +13, вдень від +19 до +21 градусів.

Нагадаємо, раніше синоптики опублікували прогноз погоди на 1 червня.

Як повідомляв портал "Знай.uа" астрологи склали гороскоп на літо 2020 року.

Також "Знай.uа" зібрав найкращі привітання з днем захисту дітей.