Напис при в'їзді в Івано-Франківськ терміново потребує оновлення. Про це розповів користувач Facebook Ігор Хмелевський на сторінці Служби оперативного реагування 1580.

Чоловік написав, що літери при в'їзді в Івано-Франківськ варто було б перефарбувати.

"Добрий день! В'їзд в місто з боку Тисмениці. Може б освіжити фарбою?" - написав Ігор Хмелевський.

До повідомлення він додав дві фотографії, на яких можна детально розглянути, в якому стані знаходиться напис "Івано-Франківськ" при в'їзді в місто. Так, не озброєним оком помітно, що фарба на буквах дуже сильно потріскалася і облізла. Крім того, на них дуже багато іржі і бруду, а самі букви повністю прогнили.

В цілому, стан написи залишає бажати кращого і користувачі підтримали пропозицію Ігоря Хмелевського про реставрацію привітання. Деякі з них розповіли, що це не єдиний напис, який потребує ремонту і додали знімки інших написів на в'їзді в місто.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

На це повідомлення також відреагував мер міста Руслан Марцінків. Поэтомуможно очікувати швидкої реакції представників влади на це зауваження.

Варто відзначити, що останній раз напис "Івано-Франківськ" реставрували в 2014 році, після подій Майдану.

Geplaatst door Igor Khmelivsky op Zondag 24 mei 2020

Нагадаємо, раніше у Львові створять арт-простір на фабриці повидла.

Як повідомляв портал "Знай.иа" чоловік реставрував столітню козацьку церкву.

Також Знай.иа" писав, що у Франківську не всі дитячі садки вийдуть з карантину.