У травні для підприємців Івано-Франківська помітно знизяться податки. Про це повідомили у виданні "Місто".

Повідомляється, що сьогодні, 20 травня, на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківська було прийнято рішення про зниження податків для підприємців міста.

Таким чином для підприємців першої групи буде встановлена нульова ставка єдиного податку, а для підприємців другої групи ставка буде знижена на 50%, тобто до 7,5%.

Всім підприємцям Івано-Франківська, які потрапляють під дію цього рішення і не працювали під час карантину рекомендує звернутися в податкову до 1 липня.

Крім того, для підприємців, які працюють у сфері торгівлі, плата "за місце" до кінця року знижена наполовину. У даний момент оплата за один день становить 94 гривні - 2800 гривень за місяць.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто відзначити, що тимчасово-безробітні підприємці Франківська зможуть отримати допомогу від держави у вигляді виплат. Для цього необхідно підготувати пакет документів складається з декларації за минулий рік і форми 1ДФ для фізичних осіб, а також інформації по балансу для юридичних і звернутися у місцевий Центр зайнятості.

Нагадаємо, раніше мер Дніпра Філатов звинуватив центральну владу у створенні дірки в бюджеті міста.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові піднімуться ціни на воду.

Також Знай.uа" писав, що українці отримають грошову допомогу після карантину.