На днях стало відомо про те, що в Івано-Франківській області в горах померла жінка. Як це сталося.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент з жінкою, 1962 року народження. Вона отримала в горах численні забійні травми, які були несумісні з життям, і вона померла.

В Карпатах померла жінка,фото: скріншот з відео

Як відомо, сталося це в четвер, 21 травня, ближче до вечора. Під час проходження маршруту Чорногірського хребта з групою туристів в районі гори Шпици було виявлено жінку 1962 року народження, яка проживала в Івано-Франківську. Вона була у вкрай важкому стані, і мала численні травми, з-за яких абсолютно ніяк не могла пересуватися.

В Карпатах померла жінка,фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ближче до восьмої вечора було викликано рятувальне відділення, у складі якого було чотири людини і одна одиниця техніки. У 10 вечора вони прибули на місце, і потерпіла все ще перебувала у вкрай важкому стані. Через півгодини її почали переносити на носилках. І ось, близько чотирьох годин ранку, 22 травня, її перенесли більше п'яти кілометрів, а також ще провезли приблизно 4,5 кілометрів. Після цього, її привезли в село Бистрець, яка знаходиться у Верховинському районі, і жінку віддали співробітникам швидкої допомоги.

Через деякий час, медиками була констатована смерть. Що саме стало причиною смерті, і за яких обставин вона отримала травми – буде встановлено слідством.

Нагадаємо, раніше під Житомиром неадекват розстріляв сімох друзів.

Як повідомляв портал "Знай.иа", харків'янка кинулася на пошуки чоловіка через три місяці після смерті.

Також Знай.иа" писав, що під Одесою померла дитина наївшись черешні.