В наші дні, спортивний комплекс Університету нафти і газу Івано-Франківська переживає амбітні зміни і стає противним центром міжнародного масштабу. У виданні "Версії" вирішили згадати, як раніше в університеті тренувалися чемпіони.

Університет нафти і газу Івано-Франківська має давні спортивні традиції. З його стін вийшло чимало чемпіонів, які захищали честь країни на різних змаганнях і навіть на Олімпійських іграх.

Не так давно, в мережі, в рамках програми "Оцифрований Франківськ", з'явилося кольорове відео 1983 року, де показано як тренувалися спортсмени Університету нафти і газу Івано-Франківська в той час.

На відео можна побачити центральний корпус інституту, його аудиторії і лабораторії. Однак найцікавішими стали моменти тренувань спортсменів з різних напрямків. У ролику, моменти життя студентів переплітаються з фрагментами тренувань боксерів, борців, футболістів, плавців і навіть шахістів. При цьому, на тлі додана приємна розслаблююча музика, яка відмінно передає атмосферу.

В кінці відео ведучий попросив всіх, хто володіє інформацією про старі відео з життя Івано-Франківська повідомити про це співробітникам програми.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Якщо вам відомо про існування відео міста часів німецької, польської чи австрійської окупації, повідомте нам про це", - сказав ведучий Тарас Зень.

Нагадаємо, раніше в Маріуполі чоловік вігулял людину замість собаки і потрапив на відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", співачка з Івано-Франківська зняла відео на популярну українську пісню.

Також Знай.uа" писав, що у Львові безпритульні окупували святиню.