Юна талановита співачка з Івано-Франківська VLADA K перепела знамениту пісню "Черемшина" в дуже незвичайній аранжуванні. Про це розповіли на порталі "Версії".

Дівчинка дуже любить пісні українською мовою і почувши пісню "Черемша" зрозуміла, що хоче її переспівати.

"Не так давно я абсолютно випадково познайомилася з творчістю Квітки Цісик, яке відразу ж додала до своїх улюблених виконавців" - розповіла юна співачка.

VLADA K активно підтримує українське творчість і закликає людей також приєднуватися до цієї ініціативи.

"Представляю вам переспівану мною популярну українську пісню "Черемшина" 1965 року випуску", - говорить VLADA K.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Примітно, що співачка не просто перепела композицію, але і зняла музичне відео до неї, яке розмістила на платформі YouTube.

У кліпі можна побачити юну співачку, яка одягнена в миле біле плаття. Вона гуляє на природі, серед зеленої трави, а на фоні можна помітити великі дерева. Посеред галявини розміщена велика біла платформа, що нагадує матрац, на якій дівчинка співає. В цілому відео передає тепле весняно настрій, як і сама пісня.

Варто підкреслити також і аранжування композиції, адже вона помітно відрізняється від оригіналу. В міксі можна почути велику кількість інструментів, ефекти на голосі, а також елементи сучасних популярних жанрів музики, наприклад, речетатив. Можна сказати, що дівчинка дала пісні друге дихання.

Нагадаємо, раніше солістка групи Go_A виступила на "Євробаченні" в домашньому костюмі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", внучка Ротару показала, чим захоплюється.

Також Знай.uа" писав, що Melovin виконав гімн Австралії.