В даний момент поліклініки Івано-Франківська працюють в обмеженому режимі через карантин. Однак, незабаром вони можуть розпочати роботу. про це розповіли видання “Бліц-Інфо".

Повідомляється, що під час оперативного наради міського голови, начальниця управління охорони здоров'я Марія Бойко розповіла, коли поліклініки Івано-Франківська зможуть почати роботу і обслуговувати мешканців міста у звичайному режимі.

Чиновниця підкреслила, що в даний момент поліклініки працюють в обмеженому режимі приймають тільки “термінових” хворих. Вона додала, що до виходу з карантину медустанови слід належним чином підготувати і що робота в цьому напрямку вже ведеться.

Планується, що в повноцінному режимі поліклініки Івано-Франківська зможуть працювати вже після 22 травня. у той же час Центральна міська клінічна лікарня та міська лікарня №1 зможуть приймати пацієнтів лише з 1 червня. Марія Бойко пояснила це тим, що в даний момент в цих установах хворі коронавірусом.

Варто відзначити, що станом на 18 травня, за даними МОЗ, на Прикарпатті зафіксовано 287 випадків захворювання коронавірусом серед медиків. З них, 111 — медпрацівники з Івано-Франківська, 170 — працівники інших медустанов району.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Марія Бойко, кадр з відео: YouTube Суспільне

Нагадаємо, раніше в МОЗ розповіли, коли дозволять перельоти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі пом'якшать умови карантину.

Також Знай.uа" писав, що в Україні знову знизять строгість карантину.